Ekologisk Body lotion

Har du också blivit frälst av ekologisk hemmagjorda hudkrämer? visst är det en speciell känsla när man gjort den själv jämfört med färdigköpt från affären. Jag har hunnit med under åren att koka ihop några olika sorter och experimenterat till både höger och vänster, några recept finns här på hemsidan. Favoriter bland oljor har varit kokosolja och sheasmör, ihop eller var för sig.

Nu fick jag testat en ekologisk body lotion med just sheasmör, kokosolja och andra välgörande ingredienser! Den här hade doften av Krispig Grape vilket gav en spännande touch det vill säga en doftupplevelse där den uppfriskande doften av citrus följs av cocos där de sedan förenas. Krämen hade fin fluffig konsistens som lätt gick att smörja in sig med. Jag tyckte att den fungerar bra som nattkräm då krämen känns lite fet på mig och perfekt för de torra hudpartierna exempelvis händerna.  

Vill du prova på en naturlig lotion

Jag kan tipsa om Sofhie Dubbel, ekologiska hudkräm med kokosolja och sheasmör de finns att få med olika dofter dvs. eteriska oljor efter tycke, smak och egenskap. Den som jag provade hade doften av Krispig Grape som har en grape doft med en underton av apelsin.

Är du nyfiken och vill veta mer om denna produkt kan du gå in på länken här till FB sidan: av Sofhie Dubbel!

 

17 Mar 2016

© 2012-2023 Hud.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)